Tip os log ind
  • 1/: Lene og Thorkild Sølund, Brande. lille bord med indbygget spilledåse: Gæt: 10 kroner eller 5000 kroner. Dom: 400 kroner. - Vi havde set i et magasin, at et bord magen til var blevet vurderet til måske at kunne være 5000 kroner værd, sagde Lene Sølund og viser et papirsudklip med et bord, der umiskendeligt ligner deres. - Jeg tror ikke, det er noget værd, måske en tier, men det er et godt bord at have æg på, griner Thorkild Sølund.
  • 1/: Kirsten og Brian pedersen, Brande. To høje glas med ornamenter: Gæt: 400 kroner. Dom: 400 kroner. - Det er et arvestykke fra familien, men jeg har aldrig set dem blive brugt. Vi er her også, fordi vi håber, der ligger lidt historie bag dem, sagde Kirsten Pedersen, der gættede fuldstændig korrekt: - Nu skal vi hjem og have noget rødvin i dem, lød det fra parret efter vurderingen.
  • 1/: Karen Hornstrup Rasmussen, Brande. Guldarmbånd: Gæt: Det må være et eller andet værd, for det kostede mig 1400 kroner at få taget et led af Dom: 5000 kroner. - Så skal jeg vidst lige have en højere indboforsikring. Jeg har arvet det efter min søster, men det var lidt for stort til mig, sagde Karen Hornstrup Rasmussen, hvis armbånd blev vurderet som 14 karats ægte guld.

Både guld og skrald imellem da vurderingseksperter fra Lauritz.com besøgte Brande

05. november 2018, 12.46

Det kan være svært at vide præcist, hvor meget et arvestykke er værd. Vi bad tre lokale om at gætte, inden de fik dommenDe to vurderingseksperter, Mogens...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Brande