Tip os log ind
Rosa Kildahl etablerede for 10 år siden sin egen virksomhed H2O-Branding og har siddet i direktørstolen lige siden. Men efter Den store bagedyst blev hun for alvor kendt i hele Danmark og har derfor også været med i Vild med dans. ?
Foto: Pr Foto

Bage-Rosa besøger Hotel Eyde til velgørenhedsarrangement

Rosa, som er kendt fra den store bagedyst, skal interviewes på Hotel Eyde i Herning
15. marts 2019, 09.03

Herning På Hotel Eyde har SOS-Børnebyernes lokalgruppe i Herning sat Rosa Kildahl Christensen fra Bagedysten stævne mandag 8. april.

Journalist, forfatter og instruktør Anne Mulvad fra TVMidtvest interviewer kvinden, der blev kendt fra tv, om hendes liv, der har rummet alt fra store skuffelser, sorg og udfordringer til stor succes og mediebevågenhed.

Kagekunst og lækkerier fra blandt andet »Kager med sjæl« og »Baking Sins by Lea« bliver bedømt af Rosa Kildahl Christensen og derefter sat på det store kagebord, som kan nydes af deltagerne sammen med kaffen.

Da nordjyden i 2017 deltog i den sjette sæson af Den store bagedyst, nåede hun helt til semifinalen. Hele Danmark forelskede sig i kvinden fra Glyngøre, der med højt humør og herlige kommentarer tog seerne med storm.

Oftest er man glemt, når udsendelserne har kørt over skærmen for sidste gang, men Rosa Kildahl Christensen er ikke gået i seernes glemmebog. Hun bliver husket for sin udstråling og for sin personlighed, hvormed hun har vundet seernes hjerter.

Hendes eget hjerte banker for SOS-Børnebyerne, og da hun blev spurgt, om hun ville deltage i et event på Hotel Eyde til fordel for SOS-Børnebyerne, sagde hun straks ja.

Interview med godt humør

Bente Hjelmer fra lokalgruppen for SOS-Børnebyerne i Herning fortæller om arrangementet:

- Da vi først havde fået tilsagn fra Rosa, fik vi ideen om at kontakte Anne Mulvad for at lave et anderledes arrangement, hvor hovedpersonen bliver interviewet. Heldigvis sagde hun ja med det samme, og det vil blive et interview med indlevelse og godt humør og langt fra kedeligt, hvor Anne Mulvad og Rosa Kildahl Christensen sammen sørger for, at de kommer langt omkring i Rosas liv. Vi kan garantere for rigtig god underholdning for tilhørerne.

Det midtjyske kagebord

Anna Klimek fra »Kager med sjæl« i Herning og »Baking Sins by Lea« i Ringkøbing er passionerede kagedesignere og vil være blandt dem, der donerer kager af ekstraordinær høj kvalitet til arrangementet.

Først vil de donerede kager blive bedømt af kagedystkvinden, der om nogen kan kaldes kageekspert. Derefter vil der være et overflødighedshorn af alskens lækre kager på bordet, der vil sætte selv det kendte sønderjyske kagebord skakmat. Tilhørerne kan nu nyde kaffen og gå om bord i delikatesserne.

Såvel Rosa som Anne Mulvad deltager helt vederlagsfrit i arrangementet, ligesom Hotel Eyde stiller lokaler og faciliteter til rådighed i den gode sags tjeneste. Alle indtægter fra arrangementet går ubeskåret til SOS-Børnebyernes arbejde. Rosa Kildahl Christensen har desuden oprettet sin egen indsamling på Facebook til SOS-Børnebyerne, hvor hendes mål er at indsamle mindst 7000 kroner i løbet af en måned.

- Vi er utroligt glade for både Rosas og Anne Mulvads engagement i SOS-Børnebyernes arbejde. De penge, som kommer ind til arrangementet, vil være med til at gøre en stor forskel for børn i SOS-Børnebyernes regi. SOS-Børnebyerne passer på de børn, der er i fare for at miste forældreomsorg eller som allerede har mistet denne omsorg. Vi glæder os til at byde rigtig mange gæster velkommen til vores event på Hotel Eyde, udtaler Bente Hjelmer.

Billetter til arrangementet kan købes på www.billetten.dk.

Ordet er ditMere Herning