Tip os log ind
Der var høj sol både over lejren Limbjerggård og over Væbnermesterskabet i København.
Foto: Privatfoto

Aulums FDF'ere levede lejrlivet

95 børn, unge og voksne brugte Kristi himmelfartsferien på lejr
16. maj 2018, 11.01

aulum Den sommerlige Kristi himmelfartsferie blev brugt på at leve lejrlivet for 95 børn, unge og voksne fra FDF Aulum.

82 af dem var på sommerlejr på FDF Friluftscenter Sletten, mens de 13 ældste deltog i finalen i Væbnermesterskabet i Københavns og omegn.

Der var højt humør og høj sol, da 82 FDF'ere fra Aulum om morgenen på Kristi himmelfartsdag satte kursen mod lejren Limbjerggård på FDF's Friluftscenter Sletten. Lejren var omdannet til et tv-land, så deltagerne kunne lege og gå på opdagelse i forskellige universer kendt fra sendefladen. FDF'erne fra Aulum var blandt andet deltagere i OL, om end det var i noget alternative discipliner som for eksempel langspyt, blinde-trillebør-ræs og bøvsekonkurrence.

De løste også et Ramasjangmysterium og havde en hel dag med udsendelsen Nak & Æd som afsæt for aktiviteterne.

- Vores sommerlejr er et af årets absolutte højdepunkter. Vi er glade for at kunne give børnene en stor en oplevelse, give dem et fællesskab og være med til at styrke deres fantasi, siger Kirsten Thoftgaard, kredsleder i FDF Aulum.

Fik prøvet sig selv af

De 13 ældste, seniorvæbnerne, deltog i »Væbnermesterskabsfinalen«.

Det foregik i København og omegn over fire dage sammen med 1600 FDF'ere fra hele landet.

Der blev knust koder, opklaret mysterier og dystet i hæsblæsende discipliner.

- Det har været en kæmpe oplevelse for vores seniorvæbnere at få lov at prøve sig selv af til så stort et arrangement. For os er Væbnermesterskabet én stor leg, hvor den fælles indsats er helt nødvendig for at klare sig. Alle kan være med og bidrage med hver deres færdigheder, og der har været brug for alle kræfter undervejs, fortæller kredsleder Kirsten Thoftgaard.

FDF Aulum ser nu frem til de sidste ugentlige møder, før sæsonen sluttes af mandag 25. juni med et kredsarrangement for alle FDF'erne og deres familier.

Forinden deltager FDF Aulum i byfesten i Aulum blandt andet med aktiviteten Aulums Sejeste Byløb.

Ordet er ditMere Aulum