Tip os log ind
Jørgen Lauridsen og resten af Teaterkompagniet skal i år prøve kræfter med »The Wiz«.
Foto: Henrik Ole Jensen

Audition på The Wiz

Teaterkompagniet opfører i år musicaludgaven af »Troldmanden fra Oz«
15. januar 2019, 10.33

brande Der har været audition til årets forestilling i Teaterkompagniet, nemlig The Wiz, som er musicaludgaven af Troldmanden fra Oz.

Der var mødt 35 interesserede op - både nye og »gamle« - som alle syntes, det kunne blive en spændende forestilling.

Efter en kort præsentation af formanden, Jørgen Lauridsen, der fortalte lidt om Teaterkompagniet, blev ordet givet videre til stykkets instruktør, Anne Lise Holm, som levende fortalte om den forestilling, som man skal i gang med.

- Stykket er noget anderledes, end det vi tidligere har opført i Teaterkompagniet, da forestillingen jo foregår i et eventyrland, fortæller Jørgen Lauridsen.

Historien er kort fortalt, at stykkets hovedperson Dorothy bliver af en tornado ført til troldmanden af Oz's land. Her møder hun et fugleskræmsel uden hjerne, en blikmand uden hjerte og en løve uden mod og sammen kæmper de sig frem ad den gule vej, for at finde troldmanden, som de håber kan hjælpe Dorothy hjem igen.

Tidlig filmatisering

Stykket blev filmatiseret så tidligt som i 1939 med blandt andre Judy Garland, og i 1974 blev det opført som en musical på Broadway med blandt andre Diana Ross og Michael Jackson.

- Så vi får noget at leve op til i Teaterkompagniet. Men det er vi nu heller ikke bange for og kan helt sikkert love vores publikum en underholdende forestilling i Remisen, hvor vi spiller fra 8. til 12. oktober, siger formanden for Teaterkompagniet.

Instruktionen er lagt i hænderne på Anne Lise Holm - for sjette gang i Teaterkompagniet - og hun får hjælpe af Franz Petterson. Dansen tager Bitten Jakobsen sig af, Bente Meldgaard skal være sangcoach, Jan Jensen står som vanligt for kulisserne og Doris Junker og hendes flittige sypiger klarer med nål og tråd vores kostumer.

Teaterkompagniet begynder med at øve på The Wiz i marts.

Ordet er ditMere Brande