Tip os log ind
  • 1/: Den kommende skoleleder Erik Søgaard (t.v.) og projektleder fra KPC Lars Vang viser rundt i det store skolebyggeri. Som man kan se, er der stadig noget vej, før lærere og mere end 1000 elever kan boltre sig på skolen, men arbejdet skrider sikkert frem.
    Foto: Henrik Ole Jensen
  • 1/: Alle undervisningslokaler får vinduer på to sider for at sikre det bedst mulige lysindfald. Arkitektonisk har det betydet, at der er flere af denne slags »indhak« i murene, som man blandt andet kan se til højre på bygningen her.
    Foto: Henrik Ole Jensen
  • 1/: Undervisningslokalerne er lavet med store vinduer, som giver en ret fantastisk udsigt ud over naturen. Det har været vigtigt, at skolen bærer præg af naturen, og derfor er der også flere vindueskarme i træ, der er brede nok til, at man kan sidde på dem. Og det må man gerne, fastslår Erik Søgaard - det er det, de store karme er lavet til.
    Foto: Henrik Ole Jensen

Arbejdet med Lindbjergskolen skrider planmæssigt frem

Indtil videre holder arbejdet med den nye, store skole i Hammerum-Gjellerup sig til tidsplanen. Folkebladet var med på en tur rundt i det store byggeri
09. februar 2019, 08.02

HAMMERUM-GJELLERUP Det bærer stadigvæk præg af en byggeplads med stilladser, beton og omkring 70 arbejdende folk med gule veste og sikkerhedssko og -hjelme,...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Hammerum