Tip os log ind
Anders Holch Povlsen er udover Bestseller blevet medejer i blandt andet Zalando, Nemlig.com, Stylepit og Bianco.
Foto: Pr-foto

Anders Holch får fuldt ejerskab i Bianco

Stifteren af den kriseramte skokæde er købt ud og har forladt bestyrelsen
26. november 2018, 11.13

Ejerskab Bestsellers direktør og ejer Anders Holch Povlsen er blevet eneejer i skokæden Bianco Footwear. Det skriver erhvervsmediet Finans.

Tilbage i 2016 skød Anders Holch Povlsen cirka 100 millioner kroner ind i Bianco og overtog 75 procent af aktierne. De tilbageværende 25 procent var ejet af skokædens stifter René Piper Laursen og en tysk forretningspartner. Men nu er de begge købt ud, og samtidig har René Piper Laursen forladt bestyrelsen i virksomheden, skriver Finans.

Bianco Footwear har haft store økonomiske udfordringer de seneste år, og underskuddene for de seneste syv år løber samlet op i næsten 170 millioner kroner. En del af løsningen på at få styr på økonomien har været at lukke en stribe Bianco-butikker.

Bestseller-ejeren har ikke kommenteret på den seneste udvikling. Da han blev hovedaktionær i 2016, så han optimistisk på udfordringerne.

- Bianco Footwear er på vej i den rigtige retning, og jeg håber, at vi kan hjælpe firmaet med at udvide forretningens engros- og onlinesalg. Jeg er sikker på, at et tættere samarbejde vil være nyttigt for både Bestseller og Bianco på lang sigt, udtalte han.

Ordet er dit