Tip os log ind
Kent Cornelius er ny koncernansvarlig for salg hos Alpi.
Foto: Pr-foto

Alpi styrker ledelsen med ny salgsansvarlig

Kent Cornelius skifter fra Leman til Alpi
06. februar 2019, 08.22

Ledelse Speditionsfirmaet Alpi ved Hammerum har budt Kent Cornelius velkommen som ny koncernansvarlig for salg. 49-årige Kent Cornelius har over 25 års erfaring i speditionsbranchen og har senest virket i en funktion som CCO og Vice President hos speditionsfirmaet Leman.

Om skiftet til siger han selv i en pressemeddelelse:

- Alpi er en værdibaseret vækstvirksomhed med en udpræget pionerånd og stor fokus på både kunder og medarbejdere. Her har man indflydelse på udviklingen; det trives jeg godt med.

Kjeld Tygesen, der er administrerende direktør i Alpi, udtaler i pressemeddelelsen, at han kender Kent Cornelius gennem mange år og ved, hvad han står for.

- Han er et rigtig godt match og deler de værdier, som er vigtige for Alpi både på nationalt og internationalt plan. Kent er i øjenhøjde med kunder og kollegaer, han er autentisk, energisk og har en humørfyldt tilgang til sit virke. Det betyder meget for os. Så derfor er vi glade for, at Kent nu er en del af Alpi-holdet, så vi kan fortsætte den udvikling og nå de mål, vi har sat os, siger Kjeld Tygesen.

Ordet er ditMere Erhverv