Tip os log ind
Vesa Miettinen (t.v.) skal stå for den daglige drift af Alpi Finland i tæt samarbejde med Kjeld Tygesen, administrerende direktør for Alpi Danmark. ?Pr-foto

Alpi overtager finsk afdeling og åbner kontor

28. november 2018, 16.03

Udvidelse Speditionsfirmaet Alpi Danmark, som har hovedkontor ved Hammerum, overtager aktiviteterne i søsterselskabet Alpi Finland og åbner samtidig en ny afdeling med lagerfaciliteter på havnen i Helsinki.

- Vi oplever en stigende aktivitet på det finske marked og ønsker at styrke mulighederne for yderligere vækst i hele Skandinavien. Derfor investerer vi nu, og overtager aktiviteterne i Alpi Finland, siger administrerende direktør i Alpi Danmark, Kjeld Tygesen.

Alpi i Danmark og Finland er en del af den italienske Alpi Group, som har afdelinger i mere end 70 lande.

- Vi har fuld fokus på at fortsætte den stærkt stigende vækst på stort set alle forretningsområder. Og med investeringen i Alpi Finland bliver vi styrket på det finske marked. Der er heldigvis dygtige og erfarne medarbejdere i det finske Alpi, som i dagligdagen skal fortsætte det gode samarbejde med kunder og samarbejdspartnere. Men organisatorisk og ledelsesmæssigt refererer Alpi Finland til Alpi Danmark her i Herning, fortæller Kjeld Tygesen.

Efter flere års økonomiske problemer i Finland, har finnerne har gennemført en række større arbejdsmarkedsreformer, og både 2017 og 2018 har budt på vækstrater.

Ordet er ditMere Erhverv