Tip os log ind
  • 1/: Her er det scæferhunden Maika, der endelig får lidt tid med den populære bold. I baggrunden ses forpagterne og indehaverne af hundehotellet Aino og Poul Pedersen.
  • 1/: Øverst til venstre ses Maika og labradoren Samson, som efter få timer sammen på hotellet har indledt lidt af en ferieflirt. De to er ifølge værtsparret ikke til at skille ad igen. Nysgerrig på de andre gæster er også Charlie (nederst til venstre), der er alene på ophold. Her snuser han til bassethunden Slice, som er af sted med sin hundekone, Martha. Parret minder nok en hel del om mennesker på ferie, for de ynder hovedsageligt at spise, sove og drikke. Øverst til højre ses Bailey, der er Aino og Poul Pedersens egen hund. Der bliver hver dag sat en tyk streg under, hvem der bestemmer mest af hundene på hotellet. Alle hunde får dog en særdeles fornem behandling, for hundehotellet i Klovborg er en luksusudgave af en hundepension. Hundene har blandt andet en stor skov at løbe frit i, og der er wellness-område og pool. Samtidig kræser de to ejere for gæsterne.
  • 1/: Bailey er Aino og Poul Pedersens egen hund. Der bliver hver dag sat en tyk streg under, hvem der bestemmer mest af hundende på hotellet.
  • 1/: Charlie (t.v.) er alene på ophold. Her snuser han til bassethunden Slice, som er af sted med sin hundekone, Martha. Parret ynder hovedsageligt at spise, sove og drikke.
  • 1/: Hundehotellet i Klovborg er en luksusudgave af en hundepension. Hundene har blandt andet en stor skov at løbe frit i, og der er wellness-område og pool.

All inclusive på hundehotellet: De firbenede bliver forkælet i hoved og ... hale

Hundehotellet i Klovborg kræser for sine gæster, hvor frisk luft og samvær med andre er i højsædet
20. april 2019, 15.11

Klovborg Det er tidlig morgen på Klovborg Hundeferiehotel. De første gæster er stået op og har bevæget sig ud fra værelserne, hvor dagens første ret står...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Ikast-Brande