Tip os log ind
Traditionen tro vil konfirmanderne som en del af dagens program runde herningCentret.
Foto: Tom Laursen

600 konfirmander indtager Herning

Mandag 20. maj bliver den helt store Blå Mandag i Herning, når konfirmander fra hele Midtjylland indtager byen
11. maj 2019, 09.16

herning Masser af sjove aktiviteter og rig mulighed for shopping. Sådan lyder opskriften for Blå Mandag - og sådan bliver det også 20. maj, når knap 600 konfirmander indtager Herning. Det fortæller VisitHerning i en pressemeddelelse.

Sammen med konfirmanderne følger omkring 60 forældre.

I samarbejde med en lang række af byens aktører arrangerer VisitHerning Blå Mandag. Konfirmanderne køber en færdig pakke, som giver dem adgang til alt lige fra shopping og sjove aktiviteter i herningCentret og Herning City, lækre konfirmandmenuer på udvalgte restauranter, filmoplevelser i Nordisk Film Biografer, vandsjov, klatring og wellness i DGI Huset Herning, e-sports event med eSuperliga-stjerner på biblioteket og et hav af forlystelser i Baboon City.

Flere forældre-baser

- Blå mandag er en stor dag for konfirmanderne - en dag som runder hele konfirmationsoplevelsen af med masser af hygge og samvær med kammeraterne. Derfor er det også en fornøjelse, at Herning står sammen om en attraktiv oplevelsespakke og gode tilbud til de unge mennesker, så de får præcis den Blå Mandag, som de har glædet sig til, siger direktør for VisitHerning, Mette Gottlieb.

Med i pakkeløsningen er også transport i busser og flere forældre-baser rundt omkring i byen.

- Sammen med resten af byen vil vi gøre alt for at sikre en tryg og sjov Blå Mandag for konfirmanderne, siger Mette Gottlieb.

I 2019 arrangeres i alt tre Blå Mandage i Herning - 6., 13. og 20. maj - hvor den sidste er den største dag.

Ordet er ditMere Herning