Tip os log ind
Uret tikkede ned fra tre minutter, da Søren Andersen fra det nye firma Climaid forsøgte at overbevise dommerne og alle andre fremmødte om det geniale i at have helt styr på indeklima-data. Det blev til sølv i iværksætter-konkurrencen.
Foto: Flemming Hansen

40 procent flere besøgte MCH-messe

EOT havde besøg af over 2000 mennesker og vender tilbage om to år
10. maj 2019, 09.48

Messe Elektronikbranchens fagmesse »EOT - Electronics of Tomorrow« sluttede torsdag efter tre dage med messeudstilling og konferencer i hal M i Messecenter Herning.

Besøgstallet blev på i alt 2091, hvilket svarer til en besøgsfremgang på 40 procent i forhold til den første messe i 2017.

Det ligger allerede nu fast, at messen vender tilbage til MCH. Det sker i 2021.

Messen sluttede med en konkurrence mellem seks startup-virksomheder, der gerne vil ud på markedet med meget forskellige produkter. Hver håbefuld virksomhedsejer fik i bedste »Løvens Hule«-stil et par minutter til at fortælle om deres produkt og svare på kontante spørgsmål fra dommerpanelet.

Nødknap-vinder

Vi blev blandt andet præsenteret for et firma, der vil give virksomhederne 15 procent mere produktivitet og 50 procent mindre sygefravær ved at få bedre styr på indeklimaet. Det blev dog kun til sølv til klima-ideen.

Guldkonfettien og en check på 50.000 kroner gik til Salvatio - en moderne blanding af en nødknap, overfaldsalarm og app.

Den lille dims kan sættes på tøjet, bruges som smykke eller placeres i bilen, og så kan man med et tryk sende en besked, hvis man er i en livstruende situation - og den moderne dims havde også sensorer indbygget, så den sørgede endda selv for at skaffe hjælp, hvis man for eksempel var faldet om.

Ros til branchen

Ledelsen i MCH A/S glæder sig i en pressemeddelelse over tre vellykkede messedage og roser branchen for modet til at udfordre det traditionelle og præsentere en nyskabende elektronik- og teknologimesse, der blandt andet bød på netværksområder med fri streetfood til både udstillere og de besøgende.

- Der skal lyde en stor ros til branchen for modet til det unikke koncept, og det er fuldt fortjent, at udstillerne belønnes med både besøgsfremgang og god stemning, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S, der ved åbningen fremhævede værdien af det personlige møde i en digital verden.

- Det glæder mig, at det personlige møde har været omdrejningspunktet for præsentation af de nyeste produkter og løsninger samt faglige aktiviteter, der fører til ny viden. Det har været en fornøjelse at opleve viden blive delt og relationer blive skabt og styrket på EOT, siger Georg Sørensen.

Ordet er ditMere Erhverv