Tip os log ind
En 41-årig kvinde og en 7-årig pige blev dræbt, mens en 9-årig dreng blev alvorligt kvæstet, da deres bil blev påkørt bagfra. En anden syvårig pige i bilen slap med lettere kvæstelser. Den 24-årige mand, der påkørte bilen, er anholdt og sigtet for uagtsomt manddrab. ?
Foto: Morten Stricker/ritzau Scanpix

24-årig sigtet for uagtsomt manddrab og spirituskørsel efter dødsulykken ved Hodsager

Bil blev påkørt bagfra med høj hastighed. En kvinde og et barn blev dræbt på stedet. To andre børn kom til skade ved ulykken
10. december 2018, 10.35

HODSAGER En 24-årig mand er blevet sigtet for uagtsomt manddrab, efter en voldsom ulykke på Hodsagervej nord for Hodsager søndag formiddag.

To personer blev dræbt, da den 24-årige i sin bil påkørte en anden personbil bagfra. De dræbte er den 41-årige kvinde, som førte bilen, samt en pige på syv år.

Barnet og kvinden skulle ifølge Herning Folkeblads oplysninger ikke være i familie med hinanden.

En niårig dreng er svært tilskadekommen, mens en anden syvårig pige kom lettere til skade ved ulykken, som skete klokken 10.39.

Den 24-årige mand kom selv lettere til skade ved sammenstødet.

Ulykken skete, da kvinden holdt stille for at svinge til venstre fra Hodsagervej ind på Brogårdvej. Den 24-årige mand overså, at bilen holdt stille foran ham, og hans bil ramte den holdende bil, og vidner forklarede, at han kørte med høj hastighed.

Den 24-årige mand er ud over uagtsomt manddrab også sigtet for spirituskørsel. Han blev efter redaktionens slutning fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Herning.

Ordet er dit