Tip os log ind
Salget af Hernings fjernvarmenet fra Eniig til Verdo er blevet godkendt af Konkurrencestyrelsen. Dermed mangler der nu kun en godkendelse fra Forsyningstilsynet.
Foto: Henrik Ole Jensen

Handel næsten på plads: Konkurrencestyrelse godkender salg af fjernevarmen

12. juni 2019, 12.46

HERNING Eniigs salgs af fjernvarmenettet i Herning er nu godkendt af konkurrencestyrelsen. Dermed er den sidste hurdle nu væk.

Det skriver Jyllands-Posten.

Dermed er vejen banet for, at det omdiskuterede salg af fjernvarmen kan realiseres. Verdo køber fjernvarmen, mens Eniig køber Verdos elnet i Randers, Hobro og Hillerød.

Da salget skulle godkendes af Eniigs repræsentantskab, var der stor uenighed blandt de valgte i Herning. Her stemte alle imod, men de blev stemt ned af de godt 300 repræsentanter, der var mødt frem til mødet, hvor salget blev godkendt.

Forsyningsstyrelsen mangler fortsat at godkende, at Eniig er i stand til at drive Verdos elnet. Men Eniig ejer og driver i forvejen elnet. Så det bør ikke blive et problem.

Ifølge Jyllands-Posten forventer Eniigs direktør Martin Romvig, at handlen kan gennemføres efter sommerferien, men han ønsker ikke at sætte dato på.

Ordet er ditMere Herning