Tip os log ind
  • 1/: Simon Minet Kristensen, 26 år, Holstebro: - Jeg køber en enkelt kupon engang imellem, men jeg spiller ikke rigtigt. Hvis jeg vandt en million, ville jeg købe en lille bil. Jeg er ved at tage kørekort. Og så ville jeg investere i en lille ejendom - måske i Aulum, hvor jeg tidligere har boet. Jeg ville nok også invitere min mor, mormor, søster, kæreste og vores datter på en rejse, men det er drømmeri.
  • 1/: Ove Maul Sørensen, 61 år, Hodsager: - Det er nok 20 år siden, jeg har spillet Lotto. Jeg vandt aldrig - derfor stoppede jeg. Konen og jeg begyndte at spille i Klasselotteriet i stedet. Det var nemmere på det tidspunkt, fordi man ikke skulle ned og indløse en kupon, og vinderchancerne er større. Vi har vundet småbeløb. 2000 kroner maksimalt. Der er ikke overskud. Hvis jeg vandt en million ville, jeg ikke købe noget som helst. Jeg ville forsøde børnenes tilværelse. Jeg har en bil, der fragter mig fra A til B lige meget, hvad den hedder.
  • 1/: Anna Søndergaard, 17 år, Hodsager og Julie Ahle, 18 år, Aulum: - Vi spiller ikke Lotto. Der er større chance for at tabe penge end at vinde. Vi bruger helst ikke penge på noget, vi ikke får noget ud af. Hvis vi vandt, ville vi spare op til senere i livet. At få bil, lejlighed, kunne sende sine børn på efterskole eller få en hund. Vi ville nok købe en ny telefon. Det er nødvendigt.

Voxpop: Nej, jeg spiller ikke, men tænk, hvis jeg vandt ...

10. april 2019, 10.01

...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Hodsager