Tip os log ind
  • 1/: Så er der serveret. Højskolen Skærgårdens køkken har bronzemærket inden for økologi, hvilket betyder, at ingredienserne i maden er mellem 30 og 60 procent økologiske. ?
    Foto: Henrik Ole Jensen
  • 1/: Dagens menu på Højskolen Skærgården. ?
    Foto: Henrik Ole Jensen
  • 1/: Højskolen Skærgårdens køkkenstab er fra venstre praktikant Maja Brodersen, ernæringsassistent Birthe Christensen, køkkenchef Karen Sand Sørensen, ernæringsassistent Camilla Schelander Brodersen og madkunstner og højskolelærer Merete Markussen.
    Foto: Henrik ole Jensen
  • 1/: Køkkenchef Karen Sand Sørensen tager dagens menu - stegt sejfilet med sprød top - ud af ovnen, som både kan bage og stege.
    Foto: Henrik Ole Jensen
  • 1/: Gang i skærgårdskøkkenet før spisetid.
    Foto: Henrik Ole Jensen
  • 1/: Køkkenet på Højskolen Skærgården præsenterer eleverne for mindst to salater hver dag. ?
    Foto: Henrik Ole Jensen

Mad og samvær hører sammen på Højskolen Skærgården

På Højskolen Skærgården er der fokus på maden, for maden er samlingspunkt for mødet med andre mennesker og den vigtige samtale. Det er der også kommet en opskriftssamling ud af
07. april 2019, 12.04

»Skærgårdsmad« er titlen på en bog, der automatisk leder tankerne hen på den svenske skærgård. Det er dog Højskolen Skærgården i Skærbæk lidt syd for Lind, den ...

Allerede abonnent? Log ind her




Mere Lind