Tip os log ind
Tre steder i kommunen kan borgere, foreninger og andre kigge forbi.
Foto: Pr-foto

Kommunen spørger borgere om råds til fritidspolitik

Kommunen spørger borgerne til råds om den kommende idræts- og fritidspolitik
08. marts 2019, 16.20

Ikast-Brande Kig forbi kalder Ikast-Brande Kommune tre eftermiddage, hvor borgere, foreninger og andre interesserede kan give deres besyv med til kommunens kommende idræts- og fritidspolitik.

Kommunens medarbejdere på fritidsområdet vil stå klar i bymidten med småkager og kaffe for at tage imod de input, der måtte komme.

Man kan kigge forbi tirsdag 12. marts på torvet i Brande, dagen efter på torvet i Nørre Snede og torsdag 14. marts i Strøgcentret i Ikast.

Fokus på området

Den kommende politik har det formål at fremme det gode liv i kommunen på området idræt og fritid. Der er derfor nu mulighed for, at man kan sætte sit præg på politikken ved at give sit besyv med.

Ikast-Brande Kommune har ikke tidligere haft en idræts- og fritidspolitik, men efter at Ikast-Brande Kommune i 2017 blev Danmarks første Bevæg-dig-for-livet-visionskommune, bliver der nu sat yderligere fokus på området.

- Vil vi ud og tale med borgerne om, hvad det gode fritidsliv er for dem. De input, vi får ind, skal bruges til at rammesætte den nye politik. Men samtidig skal de gode ideer også bruges til den kommende workshop om idræts- og fritidspolitikken 4. april 2019, siger fritidskonsulent Karsten Krogsgaard Sommer i en pressemeddelelse.

Der kræves ingen forudgående tilmelding.

Ordet er ditMere Ikast-Brande