Tip os log ind
Glaskunst af Johannes Kristensen fra Vildbjerg udstilles i Den Gule Bygning, hvor der også udstilles kunst af billedkunstner Kirstine Ørts Thingstrup.
Foto: Tom Laursen

Ny kunst i Den Gule Bygning

05. oktober 2018, 12.31

VILDBJERG Torsdag 25. oktober holder Kunstforeningen Trehøje fernisering i Den Gule Bygning i Vildbjerg.

Det er billedkunstner Kirstine Ørts Thingstrup fra Vemb og glaskunstner Johannes Kristensen fra Vildbjerg, der udstiller.

Kirstine Ørts Thingstrup har naturen som inspirationskilde til sin kunst, og fortæller, at inspirationen især stammer fra områderne ved Vesterhavet, skovene og fra landskaber på Island.

- Det er en fritidsinteresse for mig. Til daglig arbejder jeg som psykoterapeut med menneskers processer og udvikling. Den menneskelige proces, som beskrives af Ole Vedfelt, ligner på mange måder de processer, der findes i naturen, og som billederne også forsøger at afspejle, fortæller hun selv.

Johannes Kristensen fra Vildbjerg er allerede kendt af mange i lokalområdet. Han udstiller tiffany-værker såsom lampeskærme, engle, fugle og blomster.

Tiffany er en gammel østeuropæisk teknik inden for glaskunst, hvor man lodder glasstykker sammen med kobbertråd for derefter at efterbehandle med tin, så lodningerne fremstår sølvfarvede.

De to kunstneres værker vil kunne ses de følgende tre weekender efter ferniseringen i Den Gule Bygning.

Ordet er ditMere Vildbjerg