Tip os log ind
  • 1/: Souschef hos Meny på Dæmningen i Herning, Christoffer Becher, sørger for, at der altid er rosé- og hvidvin på køl, og det hjælper salget af de to favoritter på vej. ?
    Foto: Henrik Ole Jensen
  • 1/: Kunderne i Herning vil hellere have en rød bøf end fisk, selv om flere af dem vælger lette rette i varmen. - Fisk er en lidt svær vare i Herning. Der er mange, som ikke rigtigt ved, hvad de skal gøre ved den, siger mestersvend Lars Nielsen.

Salget af rosé er gået amok

Til gengæld har Meny i Herning ikke bestilt grillkul og engangsgrill i månedsvis
27. juli 2018, 14.40

Forbrug Hedebølgen, der i disse dage ruller ind over landet, har sammen med den i øvrigt exceptionelt varme sommer ændret de normale købsmønstre hos danskerne. ...

Allerede abonnent? Log ind her




Mere Erhverv