Tip os log ind
Foto: Pr-foto

Vind 10.000 kroner til en dejlig ferie

Herning Folkeblad giver dig nu mulighed for at vinde et rejsegavekort på 10.000 kroner til en uforglemmelig rejseoplevelse
13. februar 2018, 18.55

KONKURRENCE Du kender sikkert følelsen. »Åh, lad mig komme væk. Lad mig se noget andet, opleve noget andet. Holde lidt fri. Bare for en stund.«

Rejsefeberen.

Den er vi mange, der døjer med i det daglige og til tider ret kolde Danmark. Og det vil vi på Herning Folkeblad i samarbejde med Spies gerne gøre noget ved.

Derfor giver vi dig nu muligheden for at vinde et rejsegavekort på intet mindre end 10.000 kroner, så du kan sætte dig på flyet og drage ned under sydens varme himmelstrøg. Det står dig også frit for, om du hellere vil give gavekortet til en, du kender, som fortjener at komme ud at rejse. Du kan se listen over de mange mulige destinationer her.

Alt, du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at skrive dig op til at modtage nyhedsbreve fra os - nyhedsbreve med relevante rejse- og abonnementstilbud, information om lokale tiltag, fordele og rabatkoder, konkurrencer og lignende. For det vil du da ikke gå glip af - vil du?

Tryk her og deltag i konkurrencen!

Konkurrencen løber til og med 4. marts 2018.

Ordet er ditMere Herning