Tip os log ind
Her går de godt 30 deltagere i nytårsmarchen i Bording sig ind på Hjertestien ved Jernbanevejs ende.
Foto: Privatfoto

Folk svigtede ikke nytårsmarcherne - trods møgvejr

03. januar 2018, 12.32

BRANDE-BORDING Med møgvejret nytårsdag kunne man godt have frygtet, at folk ville udeblive fra nytårsmarcherne i Bording og Brande, som Ikast-Brande Hjerteforening arrangerede nytårsdag.

- Men det skete heldigvis ikke, konstaterede en glad, men også træt formand, Leif Haagensen, da de to arrangementer var overstået.

Vejret var værst i Brande, hvor en strid blæst og styrtende regn bød de cirka 25 deltagere velkomne. I Bording var vejret heller ikke det bedste, men blæsten var ikke så hård, og regnen stod ikke ned i stænger, som der ellers var udsigt til fra morgenstunden. Småregn og meget smattet føre var det, der mødte de 30 deltagere.

Det kostede ikke noget at deltage, og formålet var ikke at komme først. Enhver kunne gå i sit eget tempo. Hjertemotionen foregik på hjertestierne i de to byer. I Bording gik deltagerne 3,5 kilometer. I Brande cirka syv kilometer. Alle gennemførte i Bording, men i Brande stod nogle få deltagere af ruten før mål.

- Knap 60 deltagere under disse vejrmæssige omstændigheder kan vi kun være tilfredse med, siger Leif Haagensen, der håber på, at bare nogle af deltagerne vil melde sig som indsamlere til den forestående landsindsamling 22. april. Indsamlingsresultatet her bliver afgørende for, om Hjerteforeningen fortsat kan godkendes til landsindsamlinger. På hjerteforeningen.dk kan man læse nærmere om, hvordan man bliver indsamler.

Ordet er ditMere Bording-Engesvang