Tip os log ind
Foto: Flemming Hansen

11 brandalarmer nytårsnat: 10 brande og en fastklemt kvinde i et kirkegårdshegn

Et hus i Troldhede blev skadet, og en kvinde i Vildbjerg fik en kold og uhyggelig oplevelse på kirkegården
01. januar 2019, 15.24

112 Brandfolkene blev kaldt ud 11 gange nytårsnat. 10 gange var det flammer og en enkelt gang var det en yderst spøjst episode. En bedugget kvinde ville nemlig kravle over hegnet ind til Kirkegården i Vildbjerg, men hun gled under manøvren og endte med at sidde fuldstændig fast i hegnet. Det skete lidt efter midnat, men kvinden kviede sig lidt ved at ringe til brandvæsnet med den fjollede opgave, men klokken 2 så hun alligevel ingen anden udvej end at bede om hjælp af de uniformerede brandfolk. Kvinden sad ganske rigtigt uhjælpeligt fast, så brandsvendene måtte skære et stykke af hegnet af, før de kunne få den uskadte, men kolde kvinde fri.

De øvrige ti udrykninger var brande - hovedageligt fyrværkeri på afveje. Det gav eksempelvis lidt flammer på en altan på Stadion Allé i Ikast, et udhus på Solhøj i Vildbjerg og i en bil i Hammerum ved tre-tiden.

Værste brand var en garagebrand i Troldhede ved 1.15-tiden. Garagen stod nemlig så tæt op af huset, at varmen og flammerne også fik sat et aftryk på huset. Flere ruder sprang på grund af varmen, og hjemmet blev så sodskadet, at familien måtte genhuses.

Ordet er ditMere 112