Tip os log ind
 • 1/: Debatpanelet bestod af administrerende direktør for Deloitte i Norden, Anders Dons (t.h.), Ikast-Brandes borgmester Ib Lauritsen (V), Hernings borgmester Lars Krarup (V), direktør for Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande, Kenneth Mikkelsen og Annabeth Aagaard, leder af Centre for Business Development på Aarhus Universitet, Btech i Herning. Krakas direktør, Peter Mogensen, som står med ryggen til, styrede debatten.
  Foto: Tom Laursen
 • 1/: Om at den, der er bedst til at tilpasse sig, overlever, sagde Anders Dons. - Herning og Ikast-Brande har gennem tiden bevist, at man rent faktisk kan tilpasse sig, og den evne og kompetence bliver guld værd for kommuner, for landet og for virksomheder.
  Foto: Tom Laursen
 • 1/: Lektor Annabeth Aagaard fortalte om digitalisering.
  Foto: Tom Laursen
 • 1/: Om baggrunden for Small Great Nation, sagde Anders Dons. - Når man er uden for landets grænser, hører man ufatteligt meget godt om Danmark, og mange lande kommer for at undersøge, hvad det er, der gør, at vi har så stærk en sammenhængskraft. Når man kommer hjem til Danmark, er det som om, vi tæsker hinanden. Glasset er altid halvt tomt, og der er ikke den samme begejstring for det vi kan. Hvorfor der ikke er den samme stolthed herhjemme?
  Foto: Tom Laursen
 • 1/: Om behovet for udenlandsk arbejdskraft, sagde Peter Mogensen. - Der er formentlig ikke et svin i det her kongerige, der er blevet passet af en etnisk dansker de seneste 25 år.
  Foto: Tom Laursen
 • 1/: Direktør for erhvervsrådet, Kenneth Mikkelsen i snak med Anders Dons fra Deloitte og Peter Mogensen, direktør i Kraka, inden arrangementet.
  Foto: Tom Laursen
 • 1/: Lektor Annabeth Aagaard fortalte om digitalisering.
  Foto: Tom Laursen

- I holder skansen, men heller ikke mere

Deloitte og Kraka inviterede til debatmøde og satte fokus på, hvad vi skal leve af i fremtiden i Herning og Ikast-Brande
04. oktober 2018, 12.00

Fremtid Som omtalt i erhvervsmagasinet Vækstjylland tidligere på ugen har konsulenthuset Deloitte og tænketanken Kraka set nærmere på, hvad Danmark skal leve...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Erhverv