Tip os log ind
  • 1/: Når børn og unge spiller fodboldkampe i landets mange klubber og idrætsforeninger, er det ofte med forældre på sidelinjen. Et mindretal af de voksne har desværre et problem med at respektere andre mennesker. Netop deres søn eller datter har stjernepotentiale, og ingen må stå i vejen, synes tankegangen at være. Det fører til nedgørende tilråb om andre spilleres udseende og evner med en fodbold, forsøg på at overdøve trænerens instrukser med egne forslag og ikke mindst hårde kommentarer til dommeren.
    Foto: Henrik Ole Jensen
  • 1/: Det er bestemt ikke denne gruppe forældre, der giver sidelinjen et dårligt ry. Billedet er fra U12-kampen mellem drengene fra Brande og Sunds, og her var der ro og hygge på sidelinjen. Til højre i billedet ses Sigurd Kristensen (med åben jakke), hvis 10-årige søn Magne var på banen, samt Margrethe Mols (t.h.), der sagtens kunne se sin 11-årige Sebastian spille - uden at skulle blande sig med tilråb.
    Foto: Henrik Ole Jensen
  • 1/: Michael Koch er klubchef i Brande IF, og han har ofte oplevet forældre, som kun har fokus på deres eget barns behov og med tilråb fra sidelinjen ødelægger kampene for andre.?
    Foto: Henrik Ole Jensen

- Det er tankevækkende, at man skal bede forældrene holde kæft

Der er stor forskel på forældrenes måde at udtrykke deres iver på, når de står på sidelinjen og følger børnenes sport
07. maj 2019, 10.51

Brande - Man må gerne være engageret, men det skal ikke kamme over.Sådan lyder budskabet fra Michael Koch, der er klubchef i Brande IF.Til artikelserien...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Sport