Tip os log ind
  • 1/: Lørdag bliver en lang dag for børnene, som allerede skal mødes i BOXEN klokken 13. Koncerten starter nemlig først klokken 20. Men så får de til gengæld også lov til at synge sammen med en verdensstjerne.
    Foto: Flemming Hansen
  • 1/: Kongrescenters faste kapelmester, Rasmus Steenberg, styrede slagets gang ved flyglet. Børnene i koret har alle sammen været til audition på musicalen »Emil fra Lønneberg« enten i Herning eller Holstebro.?
    Foto: Flemming Hansen
  • 1/: MCH Herning Kongrescenters faste kapelmester, Rasmus Steenberg, styrede slagets gang ved flyglet.
    Foto: Flemming Hansen

Lokalt børnekor synger med Robbie

19 børn skal synge sammen med Robbie Williams i Boxen Af Anne Katrine Pedersen
10. maj 2014, 13.11

19 børn står om flyglet synger igennem med fine, lyse stemmer, og ved flyglets tangenter står Rasmus Steenberg, kapelmester ved MCH Herning Kongrescenter, og lægger musik til børnenes sang, mens han stepper rytmen i gulvet med den ene fod.

Når Robbie Williams i aften og i morgen går på scenen i Jyske Bank Boxen i Herning, skal den britiske verdensstjerne nemlig have et børnekor med sig på scenen, når han skal synge Frank Sinatras »High Hopes«.

Til det skulle han bruge omkring 20 dygtige børn, og det kan kongrescentret levere.

Emil fra Lønneberg

De har nemlig lige holdt audition til deres næste musical »Emil fra Lønneberg«, hvor de børn, der stillede op i håb om at skaffe sig rollen som for eksempel Emil eller Ida, som en ekstra bonus kunne få lov at komme med Robbie Williams på scenen.

- Jeg glæder mig helt vildt. Jeg tror, det bliver en oplevelse for livet. Jeg håber også, at jeg kan få et billede sammen med ham derude og en autograf i min autografbog, siger 12-årige Victoria Sparrevohn fra Aarhus med et stort smil.

Læs mere om børnekoret, der knokler for at kunne følge med Robbie på scenen, i dagens udgave af Herning Folkeblad.
Ordet er ditMere Herning