Tip os
Kibæk

Digitale skilte ved omegnsbyerne

Herning Kommunens fem centerbyer, Sunds, Vildbjerg, Aulum, Kibæk og Sdr. Felding, får nu muligheden for at søge Herning Kommune om et digitalt skilt, som på en central placering kan oplyse borgerne om byens tilbud og aktiviteter.

Politikerne i byplan...

Hold Kibæk ren

Kibæk Der er dømt forårsrengøring i Kibæk på lørdag - i hvert fald udenfor.

Kibæk Borgerforening og Danmarks Naturfredningsfor­ening står for den årlige affaldsindsamling.

Som altid mødes man ved Kibæk Mølle og drager derfra ud med affaldsposer...

Ny kroketsæson i Sdr. Felding

Sdr. Felding Kroketsæsonen er begyndt igen i Sdr. Felding. På plænen bag plejehjemmet Engholm Centret bliver der hver mandag og torsdag spillet kroket.

Så hvis man har lyst, møder man bare op en af dagene, siger Leif Thomsen fra kroketholdet.

Fire nye ansigter til bestyrelsen i Skarrild Borgerforening

Skarrild Fire nye ansigter er kommet med i bestyrelsen for Skarrild Borgerforening. Det skete på generalforsamlingen i sidste uge. Foreningen var i den situation, at man havde brug for fire nye til bestyrelsesposter, da tidligere medlemmer stoppede.

...

Luthers tanker præger vores hverdag

Kibæk Sogenhusaftenen i Assing Kirkes Sognehus 30. marts bærer Luther-jubilæets fortegn. Det kommer sig af, at sognene i den gamle Aakov Kommune er gået sammen om en række arrangementer for at fejre 500-året for reformationen i år.

- Vi får besøg af ...

Fortælling om Færøerne

Stakroge Sæsonens sidste foredragsaften i Stakroge og Sandet foregår torsdag 23. marts og handler om Færøerne. Det er sognepræst Hans Peter Kirkegaard, der kommer og fortæller om øgruppen i Nordatlanten. Hans Petur Kirkegaard er født og opvokset på Færøerne...

Se flere nyheder fra Kibæk