Tip os
  • 1/: Majbritt Kristensen har fået hjælp af sin mand, Karsten Damgaard Kristensen, under den travle flytning. Hun glæder sig til at åbne i de nye lokaler, men er også spændt på, hvad de faste kunder synes om det. - Mange har sagt, at de synes, det er så hyggeligt hjemme i kælderen. Men jeg synes også, det er hyggeligt her, og samtidig er der lidt storbystemning i butikken, selvom den ligger i en lille by. Jeg har besluttet, at hjørnet her på Kirkegade og Bredgade - med Butik Berit, Salon Gladsax og mig - må være Vildbjergs lille latinerkvarter, lyder det fra marskandiseren.
  • 1/: De mange spændende og vidt forskellige varer på hylderne får en større synlighed, når butikken åbner i midtbyen, og Majbritt Kristensen håber, at folk også får øjnene op for nogle af butikkens øvrige tilbud. - For eksempel tager vi os også af dødsboer, hvor jeg tager ud og ser, om der er noget, jeg kan bruge, og resten bringer jeg videre til genbrugsbutikkerne her i byen, fortæller hun.
  • 1/: Det har været en kamp mod uret for Majbritt Kristensen at blive færdig med flytningen, for hun skulle nemlig have et møde med TV 2 om optagelserne til et tv-program.
  • 1/: Selvom der er mange ting på hylderne, så er der slet ikke plads til alle marskandiserens varer. Resten står stadig hjemme på Vestergade, hvor kunderne er velkomne til at komme på besøg.

Vildbjerg Marskendiser flytter butikken

Vildbjerg Marskendiser er efter fire år flyttet fra Vestergade til en mere synlig beliggenhed ud mod Bredgade
17. juli 2017, 17.58

VILDBJERG Det er tre et halvt år siden, at Majbritt Kristensen kunne konstatere, at hun havde behov for at flytte sin forretning, Vildbjerg Marskendiser, til...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind