Tip os
Mick Øgendahl

Video: Mick Øgendahl fortæller om den nye film Alle For Tre - og løfter lidt af sløret for fireren

Skuespiller og komiker Mick Øgendahl joker med, at titlen allerede er på plads på Alle For Tre-filmens efterfølger, som skulle blive en »voksenfilm« ...
12. januar 2017, 07.49

FILM I aftes var der i biografen i Herning forpremiere på den nye komediefilm Alle For Tre, der blandt andre har Mick Øgendahl på rollelisten - Folkebladet mødte efterfølgende den sjove skuespiller og filmens instruktør, Rasmus Heide, til en kort snak om det at lave sådan en film, som indeholder flere virkelig komiske scener.

Det er dog ikke altid helt så sjovt under selve optagelserne, erkender Mick Øgendahl.

- Der er altid scener, der bliver mere latterfremkaldende end andre, men nogle scener er også ret besværlige. Rent komfortmæssigt. Og vi optog filmen, mens det var pissekoldt, og vinden var hård, siger han med et grin.

Hovedrolleindehaveren er en anden af Danmarks sjoveste mænd, Rasmus Bjerg. Og derfor skulle man umiddelbart tro, at der ville være mange gode grin under optagelserne.

- Rasmus Bjerg kan godt være svær at styre, smiler Mick Øgendahl, inden instruktør Rasmus Heide tager ordet.

- Man skal huske, at vi alle vil lave den bedst mulige film, så det gælder også om at styre vanviddet. Men filmen er jo sjov at lave, og det skulle også meget gerne smitte af på lærredet, siger han, hvilket latteren i salen under forpremieren i biografen i Herning vist tydeligt bekræftede.

De har alle været meget bevidste om, at den nye film er en treer i trilogien - der har forgængerne Alle For En og Alle For To - og at forventningerne derfor også er tilsvarende høje.

- Da vi lavede den første, var det ikke meningen, at det skulle være en duologi eller trilogi. Det er også derfor, der er gået så længe efter toeren. Vi ville have den rigtige idé, og jo højere man kommer op i »tal«, jo hårdere bliver man også vurderet, siger Mick Øgendahl.

Filmen har premiere i landets biografer 2. februar.

I videoen herover kan du høre Mick Øgendahl fortælle lidt om forskellene på Alle For Tre og de to tidligere film i trilogien. Og til sidst i videoen løfter han lidt af sløret for, hvilke tanker han har gjort sig om den næste film i rækken - som han joker med, skal hedde Alle i Én - og som man vist roligt kan sige, er en helt anden genre.

Ordet er dit