Tip os
Pernille Harder

Video: Harder og Nøddesbo hyldet i Boxen

Lokale Pernille Harder og Jesper Nøddesbo modtog flotte priser ved Sport 2016 i Jyske Bank Boxen. Se hendes reaktion i videoklip
07. januar 2017, 23.54

Sportsgalla Der var hæder og kontante checks til to midtvestjyske helte, da DR lørdag aften holdt sportsgalla i Jyske Bank Boxen.

Pernille Harder fra Tulstrup blev for andet år i træk kåret til årets kvindelige danske fodboldspiller. Den 24-årige danske landsholdsanfører er i det forgangne år blevet svensk mester med Linköpings FC, og hun blev selv ligatopscorer med 23 mål i 22 kampe. Samtidig kvalificerede hun og det danske landshold sig til EM i Holland i år, hvor hun også på klubplan kan se frem til spændende udfordringer i Champions League og den stærke tyske liga med sin nye klub, VfL Wolfsburg.

Også Jesper Nøddesbo fra Herning var på scenen til stor applaus. De danske håndboldmænd blev en populær modtager af B.T. Guld til højlydt jubel i Boxen. Barcelona-spilleren var i august med til at vinde OL-guld med det danske landshold. De rød-hvide slog favoritterne fra Frankrig i finalen. Sport 2016 blev også på hæder til en stribe andre sportsfolk. Svømmeren Pernille Blume blev kåret til Årets Sportsnavn ovenpå sit OL-guld.

Og roeren Eskild Ebbesen fik legendestatus, da han blev optaget i sportens Hall of Fame. Ebbesen har vundet OL-guld tre gange og VM-guld seks gange.

Ordet er dit