Tip os
Ved seneste oktobermesse i 2015 var der også udsolgt i de to haller, og messen gav et flot overskud, som blev givet til gode formål. Meget tyder på, at søndagens messe kan opnå samme positive resultat.
Foto: Privat

Udsolgt oktobermesse i Vildbjerg med mode og maskiner

Oktobermessen er klar til at åbne dørene
03. oktober 2017, 17.49

VILDBJERG Når Lions Trehøje Lyngtotter på søndag åbner dørene for den fjerde udgave af oktobermessen, bliver det med cirka 70 udstillere fordelt i hallerne ved Vildbjerg Sports- og Kulturcenter. Alle stande er nemlig udsolgt.

Inde i hallerne vil en vifte af udstillere fra Midt- og Vestjylland præsentere deres varer og tjenesteydelser. Her vil blandt andet være mulighed for at få smagsprøver af mad, øl og vin, se den nyeste mode, eller indhente tilbud fra håndværkere, firmaer og foreninger.

Messeudvalget har desuden stablet underholdning på benene i form af legeland, trylleri og bugtaleri for de mindste. Og uden for hallerne kan man besigtige en stor brandbil sammen med en lastbil fra Abildå Brunkulsleje og de store maskiner fra Bredahl Brothers Tractor Pulling.

Desuden vil balletbørnene fra Musikskole Ringkøbing-Skjerns Balletafdeling vise deres kunnen på tåspidserne, og cykelrytteren Henning Larsen vil fortælle om sin deltagelse i det ekstreme løb, Race Across America.

Overskud gives væk

Lyngtotterne arbejder frivilligt og bruger mange timer på messen, der finder sted hvert andet år. Overskuddet gives til gode formål, og i 2015 var der således 110.000 kroner, som blev givet til Kildehøj Plejecenters køb af en ny bus samt Sørvad Plejecenters sansehave.

I år har Lyngtotterne valgt at dele overskuddet mellem Ørnhøj Friplejehjem, aktiviteter for børn i lokalområdet samt »Lyserød Lørdag - støt brysterne«, oplyser Bente Kjærgaard, der er formand for messeudvalget.

Ordet er dit