Tip os
Sådan så fantrommerne ud efter mødet med en TV 2-kameramand i pausen af lørdagens topopgør mellem FC Midtjylland og Viborg HK.

TV 2-ansat dolkede fan-trommer

Kameramand fra TV 2 sprættede FCM-fanklubs trommer op med en kniv i pausen af håndbold-kampen mellem FC Midtjylland og Viborg. Fans og klub er rystede, mens TV 2 beklager
23. februar 2015, 13.27

Et drama udspillede sig i pausen af lørdagens håndboldkamp mellem FC Midtjylland og Viborg HK i Ikast.

Ifølge flere FC Midtjylland-fans opsøgte en mand, der var til kampen som kameramand for TV 2, fanklubben og sprættede to af fansenes trommer op med en kniv.

- Han stod og lænede sig op ad en mur tæt på os, og pludselig sprang han så frem og snittede de to trommer op med en hobbykniv, fortæller FCM-fan Otto Johs. Poulsen til Herning Folkeblad.

Episoden bekræftes af direktøren for FCM Håndbold, Torben Kølbæk. Han vurderer, at det er larmen fra trommerne, der åbenbart har generet kameramanden så meget, at han skred til den bizarre handling.

- Det må selvfølgelig ikke ske. Vi er rystede over det, og det samme er de hos TV 2, siger Torben Kølbæk.

Tv-kanalens håndboldredaktør, Dan Philipsen, var i IBF Arena i Ikast under kampen og styrede TV 2's direkte transmission.

- Jeg kan bekræfte, at der har været en upassende situation. Der er sket noget, der ikke skulle være sket, og det er vi ved at undersøge nærmere nu, siger Dan Philipsen.

Læs mere om bizarre hændelse i sportstillægget i dagens Herning Folkeblad og på aoh+.

Ordet er dit