Tip os
Med titlen som »FSC Friday-vinder 2017« fulgte også et diplom, kage samt trofæet, som her bliver vist frem af medarbejderne Gert Kristensen, Claus Madsen, Vibeke Kristensen og Linda Skovhus.
Foto: Privat

Trehøje Døre spiste kager for ansvarligt skovbrug

Ørnhøj-virksomhed skabte den bedste stemning
06. oktober 2017, 11.05

ØRNHØJ Virksomheden Trehøje Døre A/S løb i år med titlen »FSC Friday-vinder 2017« for i fredags at have skabt en helt speciel FSC Friday-stemning gennem forskellige tiltag.

Organisationen FSC arbejder for bæredygtigt skovbrug - FSC står for »Forest Stewardship Council« - og »FSC Friday« er en årlig, international begivenhed.

Hos Trehøje Døre var der blandt andet arrangeret quiz, der blev hængt FSC-plakater op rundt omkring i virksomheden, og dagen blev fejret med kager i form af grønne træstammer. De forskellige tiltag var med til at sikre den lokale virksomhed sin titel.

- Vi ville gerne gøre »FSC Friday« til noget sjovt og spændende for de medarbejdere, der til dagligt har ansvar for leverandørvalidering, indkøb og salg. Vi går ind for ansvarligt skovbrug og bæredygtighed, fordi alle vores produkter er træbaserede, så vi er afhængige af det træ, vi får fra verdens skove, siger Lena Sørensen, der er ansvarlig for virksomhedens FSC-certificering.

Ordet er dit