Tip os
 • 1/: Når man arbejder som model, har man aldrig en dårlig dag, men venter med at brokke sig, til arbejdet er gjort. Det er dog ikke ensbetydende med, at man skal finde sig i alting, understreger Maria Palm, der fra starten af sin modelkarriere har holdt fast i, at hun skal kunne stå inde for alt det, hun gør.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: Maria Palm nævner sin familie som en af de vigtigste årsager til, at årene i modebranchen stort set kun har budt på en masse positive oplevelser. De har nemlig bakket hende op hele vejen og opfordret hende til at suge mest muligt til sig, men også holdt hende fast på, hvad der er vigtige værdier her i livet, fortæller hun.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: - Jeg kan godt se, at modebranchen kan virke kynisk og kold, men man hjælper også sig selv ved ikke at tage det hele så alvorligt. Hvis du bliver droppet til et job, så handler det lige så meget om tilfældigheder, og man skal lære at lægge skuffelserne fra sig, for ellers går man ned på det, siger Maria Palm.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: - Jeg tror da på sin vis, at det har været mit held, at det aldrig har været min drøm at blive fotomodel, for det har været med til at holde mig på jorden, siger 22-årige Maria Palm, der har arbejdet som model de sidste seks år.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: - Jeg har da nogle gange sagt nej til en opgave, selvom der var prestige eller penge i den, fordi jeg har valgt at lytte til, hvad der var vigtigst for mig. Det kunne være min mors 50 års fødselsdag eller noget i den stil, fortæller Maria Palm om sin modelkarriere.
  Foto: Carsten Lauridsen

Topmodellen Maria Palm: - Mit udseende siger jo intet om mig som person

I en overfladisk modeverden skal man holde et skarpt fokus på sine egne værdier. Det ved den danske topmodel Maria Palm, der kom ind i branchen ved et tilfælde og nu er aktuel i filmen »The Model« om en ung kvinde, der går i stykker i jagten på sin drøm
12. februar 2016, 17.00

Portræt Hun havde helt ærligt aldrig skænket det en tanke. At det blik og det ansigt, der mødte hende i spejlet hver dag, var noget, hun kunne leve af. Hun...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind