Tip os
  • 1/: Henny Solskin har før optrådt for børnene på Regionshospitalet Herning, og fredag kan man igen møde hende - og hendes høns - i anledning af at det er 50 år siden, den daværende Børneafdeling startede som en selvstændig afdeling på Herning Sygehus.
    Foto: Flemming Hansen
  • 1/: Hospitalsklovnene Fiola og Baroli glæder sig selvfølgelig til fredagens fødselsdagsfest på sygehusets legeplads ved Pontoppidansvej. ?PR-foto fra Facebook

Sygehusets børneafdeling har gjort syge børn raske i 50 år

Både indlagte og udskrevne patienter er fredag inviteret med til Børn og Unges jubilæumsfest på sygehusets legeplads
13. september 2017, 08.17

HERNING Børneafdelingen på Regionshospitalet Herning - der officielt hedder Børn og Unge - fylder 50 år fredag 15. september, og det skal selvfølgelig fejres. Så børn og barnlige sjæle kan glæde sig til en masse aktiviteter og underholdning - og ikke mindst boller, kagemand, frugt og friskpoppede popcorn til alle.

Festen foregår om eftermiddagen i og omkring et telt på legepladsen ved Pontoppidansvej/Skolegade.

Her vil hospitalsklovnen Fiola og et par klovneaspiranter sprede hyggestemning, ligesom den farverige Henny Solskin flere gange optræder med sine høns.

Man kan forsøge at få en gevinst med hjem fra fiskedammen, og et bål giver mulighed for at lave ristede skumfiduser med mariekiks. Det hele kan skylles ned med kaffe, te, kakao og ikke mindst slushice.

Fødselsdagsreceptionen er både for nuværende og tidligere patienter samt deres forældre, og tidligere og nuværende medarbejdere og samarbejdspartnerne er selvfølgelig også invitereret.

Ud over aktiviteter og underholdning bliver der taler ved hospitalsdirektør Poul Michaelsen og Mogens Fjord Christensen, der som administrerende overlæge i Børneafdelingen i sin tid var en af pionererne inden for landsdelens pædiatri. work

Ordet er dit