Tip os
Rune Herholdt leder søndag en gospel-workshop i Sunds Kirke, inden han og The Gospelbrothers medvirker ved en gospelgudstjeneste i kirken.?PR-foto

Sunds Kirke arrangerer åben gospel-workshop

21. januar 2017, 10.55

Sunds Søndag eftermiddag kan man få luftet sin sangstemme, når der er åben workshop i Sunds Kirke med Rune Herholdt, der er en af de mest erfarne danske instruktører inden for gospel-genren.

Han er til daglig cand. mus. fra Det Jyske Musikkonservatorium og dirigent for det 250 mand store Århus Gospel Singers.

I en pressemeddelelse skriver arrangøren, at man ikke skal være professionel sanger for at være med og have det sjovt i morgen eftermiddag.

- Mange har lyst til at synge, men tror ikke de er gode nok. Til workshoppen er alle velkommen, både de, der har sunget i mange år, og også de der blot har lyst til at være med og mærke bruset, siger Rune Herholdt.

De medvirkende skal ifølge presse­meddelelsen få energi ved at kramme nabo­sangeren og få et skud af kærligheds­hormonet oxytocin. Man kan også grine sig til en stressnedsættende omgang endofiner og skrue op for dopamin-droppet efter en lang grå vinter-uge.

Dagen kulminerer i et brag af en anderledes og åben gospelgudstjeneste i samarbejde med kirkens præst Asbjørn Hyldgaard. Til gudstjenesten medvirker Rune Herholdt & The Gospelbrothers.

Ordet er dit