Tip os
Bravo Tours har sat større fly ind til Fuerteventura for at kunne følge med efterspørgslen efter sol i påsken. ?Pr-Foto

Stor rejselyst kræver større fly

Bravo Tours har sat større fly ind for at kunne følge med efterspørgslen i feriedagene
28. marts 2017, 19.57

Charterrejser Efter nogle lange vintermåneder bød weekenden for første gang på rigtig forårsvejr. Det har dog ikke fået danskerne til at stole på vejret, og rejsebureauerne må efterhånden melde alt udsolgt i den kommende påskeferie.

Det får Bravo Tours, som er landets tredjestørste rejsebureau til at indsætte ekstra pladser, men danskerne skal ikke regne med at kunne sikre sig en billig rejse sydpå.

- Det bliver en påske uden afbudsrejser, siger Bravo Tours administrerende direktør, Peder Hornshøj, i en pressemeddelelse.

Han melder om mere eller mindre udsolgt fra 4.-14. april.

- Danskerne har tradition for at rejse i påsken, og i år er absolut ingen undtagelse. Foråret har ladet vente på sig, og det smitter af på danskernes rejselyst. Og så skal der jo ikke bruges mange fridage for at få en hel uge i sydens sol, siger Peder Hornshøj.

Ekstra pladser på kanarie-ø

De få pladser har fået direktøren til at se sig om efter nye muligheder for at skaffe ekstra pladser.

- For mange er det De Kanariske Øer, der lokker i påsken, men de pladser ryger rigtig hurtigt, og flere af øerne har været udsolgt længe. Vi har kunnet sætte et større fly ind på Fuerteventura, så dermed har vi skaffet 40 ekstra pladser til den skønne kanarie-ø, så flere får muligheden for at få en varm påskeferie, siger Peder Hornshøj.

Som et alternativ til De Kanariske Øer peger direktøren også på Mallorca eller Alanya, der begge byder på 20-25 grader i april, hvor der stadig er få pladser tilbage.

Ellers anbefaler han, at man rejser senere og udnytter uge 16 som ferieuge - selv om det kræver et par ekstra fridage.

Ordet er dit