Tip os
  • 1/: Det var en rask og rørig 94-årig tidligere atlet, der modtog skolebørnenes hyldest til afsløringen af Niels Holst-Sørensens plads.
    Foto: Tom Laursen
  • 1/: Fodboldbanen var tegnet op som den tidligere atletikbane, og borgmester Lars Karup og Niels Holst-Sørensen kørte en æresrunde med børn fra Sdr. Felding Skole lige i hælene.
  • 1/: Niels Holst-Sørensen blev hædret i Stakroge for sit bidrag til idrætten og fik opkaldt pladsen foran beboer- og kulturhuset efter sig.
  • 1/: Niels Holst Sørensen kørte fra Hillerød til barnsdomsbyen Stakroge for at blive hædret for sit bidrag til atletik og idræt. - En gut som mig der har været lidt rundt om jorden, har aldrig forestillet sig, at jeg skulle opleve en dag som i dag. Herning Kommune og Stakroge skal have en tak, sagde han.

Stakroge hædrer bysbarn

Niels Holst-Sørensen blev hyldet i Stakroge fredag eftermiddag, og pladsen foran beboer- og kulturhuset er nu opkaldt efter byens kendte søn
22. september 2017, 16.55

Stakroge Der var lagt op til en festlig fredag eftermiddag, da borgere og lokale foreninger var samlet for at afsløre, at Niels Holst-Sørensen får en plads...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind