Tip os
  • 1/: Borgmester Lars Krarup (V) åbnede Vildbjerg Cup på både dansk og engelsk foran de mange tusinde spillere, trænere og øvrige frivillige fra ni forskellige nationer. I sin tale kvitterede borgmesteren for cuppens evne til at tiltrække hold fra forskellige dele af jordkloden.
  • 1/: Billedet øverst t.v: Cuppens maskot, Vigo, er altid en yderst populær skikkelse blandt de mange unge fodboldspillere. Selvom smilet altid sidder bredt i midten af det boldrunde ansigt, så var der også lige et par opadvendte tommelfingre til fotografen - måske for at gøre opmærksom på, at skyerne deroppe heldigvis ikke gav vand.
  • 1/: Billedet øverst t.h.: Optoget gennem byen er altid et farvestrålende og festligt spektakel. Hundehoveder (og endda et par levende hunde) blandede sig med flag, vimpler, spilletrøjer, fodbolde, barnevogne, regnslag i alle regnbuens farver og mange andre sjove påhit.
  • 1/: Billedet til nedest: En del af optoget handler også om, at klubberne gør ekstra opmærksom på sig selv. Med flag, høj musik og ikke mindst de mere eller mindre fantasifulde slagsange. Der blev sunget »giv mig et (indsæt selv bogstav)« gennem hele alfabetet, og der blev præsenteret kampråb på flere forskellige tungemål.

Skyerne lettede over Vildbjerg Cup

Regnvejret blev fløjtet af, netop som Vildbjerg Cup officielt skulle fløjtes i gang med optog og åbningstaler
03. august 2017, 23.00

VILDBJERG Det regnede lige til det sidste, og med vejrudsigter så tunge som de mørke skyer, lignede det længe en meget våd åbning af den 39. udgave af...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind