Tip os
Kristian Jensen

Skattestop - 3000 dages tryghed

Debatindlæg fra Herning Folkeblad
08. februar 2010, 21.57

Den 13. februar fylder skattestoppet rundt - helt præcist 3000 dage. Formålet med skattestoppet er at skabe tryghed for os alle sammen om vores økonomi. Ikke mindst i en tid som nu, hvor den økonomiske krise skaber utryghed om fremtiden. Så er det afgørende, at man véd, hvor man har skatten.

Skattestoppet er en garant for, at vi politikere ikke vælger den nemme løsning og sætter skatterne op eller opfinder nye skatter, hver gang vi får en god idé. Skattestoppet tvinger os samtidig til at fokusere langsigtet på det danske samfunds evne til at skabe vækst, så vi får råd til at fastholde og udvikle vores velfærdssamfund også i fremtiden.

Skattestoppet har også fastlåst skattebetalingen for boligejerne. For en familie med et almindeligt hus giver det en besparelse her i 2010 på ca. 5.500 kr. og mere end 30.000 kr. siden 2002.

Den tryghed skal også bevares fremover. Derfor sagde vi også meget klart inden skattereformen, at når den først var gennemført, så står skattestoppet stadig mejslet i granit. Med VK-regeringen kan du være helt skattetryg - også langt udover de næste 3000 dage.

Ordet er dit