Tip os
  • 1/: Gæster fra hele landet har i årenes løb haft glæde af haven hos Ester og Peter Mosekjær. Mange er kommet tilbage år efter år, og det har også givet gode bekendtskaber. - Vi har jo kun haft besøg af positive mennesker. Der var ikke nogen, der kom her for at brokke sig, smiler Peter Mosekjær.
  • 1/: Haven på Grønbjergvej byder på et væld af finurlige detaljer og desuden eksempler på ægteparrets øvrige interesser, som for eksempel Peter Mosekjærs stenarbejde. Mange kommer også for at købe, og Peter Mosekjær har noteret sig, at han nu har sten til at stå i syv forskellige lande.
  • 1/: Fuglekvidder følger gæsterne, når de bevæger sig rundt i haven, og papegøjen Andrea følger Peter Mosekjær, når han lokker med en rosin i hånden. Haveejeren har altid haft en stor kærlighed til fugle.

Sidste chance for at se den smukke have i Abildå

Mange tusinde gæster har besøgt Ester og Peter Mosekjærs velholdte have gennem de seneste 20 år, men efter på søndag er det slut
02. august 2017, 15.00

ABILDÅ Har man endnu ikke besøgt haven hos Ester og Peter Mosekjær på Grønbjergvej 31 i Abildå, så er det om at gribe chancen på søndag 6. august. Efter 20 år...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind