Tip os
Boas Laursen indtræder som partner og medejer i handelsvirksomheden Diaflex på Harrild Hede som en del af et generationsskifte

Rettidig omhu hos diamantfirma

Diaflex gennemfører generationsskifte for at være på forkant
21. april 2012, 13.59

- Mange er for sent ude med at give stafetten videre og ender med at måtte se livsværket i et historisk lys, siger administrerende direktør for Diaflex A/S, 54-årige Mogens Eskildsen.

Rettidig omhu

Derfor vælger han at lade Boas Laursen, 42, indtræde som partner og medejer i den handelsvirksomhed, han selv har siddet i chef-stolen for siden opstarten i 1994.

- Det glidende generationsskifte sker ud fra princippet om rettidig omhu, og med Boas Laursens indtræden i firmaet sikrer vi kontinuiteten i firmaets udvikling fremover, siger Mogens Eskildsen.

Fra adressen på Harrild Hede nær Ejstrupholm i Midtjylland har Diaflex A/S specialiseret sig i at levere diamantværktøj, tape og folie til bygge-, industri- og anlægssektoren. Virksomheden er agent for diamantproducenten Carbodiam S.A. Belgien, der er Europas største producent af diamantklinger.

Desuden har virksomheden været distributør for en af verdens største producenter af tape og folier - Nitto Scandinavia AB.

Ordet er dit