Tip os
Henning Simonsen har i dag 40-årsjubilæum i Nordea. ?Pr-foto

Regionsdirektør har jubilæum i bankkoncern

Hans ansvars-område inden for Nordea er erhvervskunder i Midt- og Nordjylland
15. juli 2017, 11.06

Jubilæum Regionsdirektør Henning Simonsen, Business Banking Region Midt & Nord, kan i dag fejre 40-årsjubilæum i Nordea.

Henning Simonsens ansvarsområde dækker det østjyske, midtjyske, vestjyske og nordjyske område. Medarbejderne i hans område befinder sig i Herning, Holstebro, Silkeborg, Viborg, Aalborg, Randers og Aarhus, og de rådgiver mindre og mellemstore erhvervskunder.

Selv har jubilaren kontor i Aarhus, men han er ofte på besøg i filialerne, deriblandt i Herning, for at være i dialog med ledere og medarbejdere, ligesom han er med til lokale kundemøder.

Henning Simonsen begyndte sin bankkarriere i Brovst i Nordjylland og har siden haft forskellige stillinger rundt omkring i det meste af Danmark.

I 2002 blev han udnævnt til områdedirektør på Lolland-Falster, og i 2007 kom han til Randers-Djursland. I 2013 fortsatte han til Aarhus, indtil han i 2015 fik sit nuværende job, som indebærer ansvar for rådgivning af næsten 20.000 mindre og mellemstore erhvervskunder i det midt- og nordjyske område.

Bankjobbet er løbende blevet suppleret med interne uddannelser, ligesom han blandt andet har afsluttet en MBA i Forandringsledelse og Bestyrelsesuddannelse.

Fritiden bruger han på forskellige motionsformer, deriblandt golf.

Han er far til Stine og Nikolaj, gift med Lis og bor i Skæring ved Aarhus.

Ordet er dit