Tip os
Power-chef Jesper Boysen kan smile stort af dagens omsætning.
Foto: Henrik Ole Jensen

Power-shopping: Folk har købt for ti millioner kroner på seks timer i den nye butik

Herningenserne er gået shop-amok i byens nye elektronikbutik
06. oktober 2017, 15.24

Herning Den nye elektronikbutik i herningCentret er blevet rendt over ende af købelystne midtjyder, efter den åbnede klokken syv i morges. 8000 mennesker har allerede været forbi, og de har købt varer for langt over 10 millioner kroner - hvilket var målet for hele dagen, oplyser direktøren hos Power i en pressemeddelelse.

- Allerede klokken 13.00 overgik vi vores ambitiøse mål for hele dagen. Ti millioner kroner på seks timer svarer til, at kunderne køber for 28.000 kroner i minuttet. Det overgår alle vores forventninger, og jeg har svært ved at være i mig selv af bare begejstring, siger Jesper Boysen, der er i højt humør over den nye Herning-butik.

God stemning i centret

- Stemningen her i herningCentret er fantastisk. Mere end 1500 stod fra morgenstunden i kø, og over 8000 glade gæster har i løbet af formiddagen lagt vejen forbi vores åbningsfest. Vi havde på forhånd forventet et besøgstal for hele dagen mellem 6000 og 8000, så det her er jo helt vildt. Den flotte opbakning til Power her i Herning bekræfter os i, at vi gør det rigtige her i Midtjylland, siger han.

Ordet er dit