Tip os

Peter Pan hænger i en tynd tråd

Skuespillerne i MCHs Peter Pan er kommet op at flyve
20. februar 2012, 10.24

(”Du skal bare tænke på noget der er godt…” ) Efter de indledende øvelser, er de flyvetræk, der skal få en del af skuespillerne til at flyve kommet i brug.

Christina Mølgård Pedersen som spiller Peter Pan, drengen der ikke vil være voksen, og Katrine Herrche Toft Jensen som spiller Wendy, var utrolig spændte, da de skulle op første gang.

Sikkerheden på plads

De mødte en tidlig morgen på scenen i Herning Kongrescenter, fik selerne på og de vigtige informationer så sikkerheden var i orden.

John som bliver spillet af Jakob Tølbøll Zaulich og lille Michael som bliver spillet af Mathias Dyekær Bisgaard var selvfølgelig også til stede, da de også skal være fortrolige med den tynde line.

Imens Christina øvede sig på at slå kolbøtter i luften og finde sin indre Peter Pan, ventede de andre spændte på gulvet. De kom i flyvetrækkende én efter én, så de hver kunne bruge den tid de havde brug for.

De vigtige Sorte

At lære at flyve er selvfølgelig ikke nemt da det ikke kun er et par seler man skal lære at kende, Skuespillerne skal også blive fortrolige med de scenemænd (de sorte, som Kongrescentret kalder det) som aften efter aften skal trække i flyvetrækkende og gøre skuespillerne sikre på scenen.

De sorte er derfor en meget vigtig brik i de store produktioner. Instruktøren Kim Harris er nu en lettet mand der endelig kan begynde at arbejde med flyvetrækkende og få endnu en brik sat til det store spil.

Ordet er dit