Tip os

Peter Pan bliver til hverdag

Peter Pan-holdet er kommet godt over premieren og er stolte over de flotte anmeldelser. Nu går de medvirkende og hygger sig bag scenen imens dagene går stærkt og nedtællingen snart går i gang.
24. april 2012, 20.29

Efter sidste torsdag, premieren, er hele Peter Pan holdet lettet. De gode anmeldelser kom ud i pressen og forestillingen blev sat til 5 flotte stjerner.

Det var en forestilling torsdag aften, som var fyldt med energi og spændte maver. Det hele gik som det skulle og endda endnu bedre, og det skulle selvfølgelig fejres med en middag i Restaurant Teaterkælderen.

 

Hele holdet, både på og bag scenen, var inviteret til premierefest i Teaterkælderen, hvor der blev budt lækkert mad fra buffeten. Aftenen sluttede dog kl. 01.00 da hele holdet selvfølgelig skulle være klar til at lave endnu en forestilling dagen efter. 

 

Peter Pan er blevet til en hverdag for de medvirkende. Imens dagene går, glemmer skuespillerne at hele Peter Pan forløbet, som startede i januar, snart er ved at rinde ud. En typisk dag for alle på Peter Pan holdet, er hvor de medvirkende går hjem efter en arbejdsdag, laver aftensmad som bliver indtaget kl. 17.00 og derefter kører til kongrescentret for at sminke og varme op til at lave forestilling kl. 19.00.

 

Det er derfor en travl tid som bare skrider af sted. Men alle hygger sig i hinandens selvskab som den store familie det er blevet, og alle ved at det bliver et kæmpe tomrum når forestillingsperioden er slut. 

 

Se galleriet af hvordan holdet slår tiden ihjel HER

Ordet er dit