Tip os

Parkering i Herning

03. oktober 2017, 11.30

PARKERING Gratis parkering, ja det er heldigvis korrekt, men:

En dag stod jeg på parkeringspladsen ved det tidligere Dommerkontor og blev kontaktet af tre herrer, som deltog i Venstres landsmøde. De ville vide, om de skulle flytte deres bil, som de havde parkeret i kælderen, de skulle først hjem ved midnatstid. Heldigvis rådede jeg dem til at hente bilen op, for senere har jeg hørt, at de 220 pladser i kælderen ikke må benyttes efter kl 17 lørdag og slet ikke om søndagen, man kan i alt fald ikke komme ud med sin bil i dette tidsrum, altså medmindre man har kort og er ansat i kommunen.

Når der er heldagsarrangement i Huset Nr ,7 er jeg også blevet spurgt: Hvor kan vi parkere? Tja, de ofte tomme pladser foran Huset Nr 7 må ikke benyttes!

At der er mulighed for langtidsparkering i DGI huset og i Dalgashus, det ved jeg, men hvad med gæsterne, dem henviser vi til at køre rundt og lede og til at huske at flytte bilen.

Hvor er Hernings gæstfrihed, for hvordan skal folk fra andre byer vide, hvor der må parkeres og hvor længe? Kunne der orienteres bedre om det på Herning Citys hjemmeside, hvor der nu oplyses om mange parkeringspladser, men ikke noget om begrænsningerne!

Citys åbningstider er man-tors kl 10-17.30, fredag 10-18, lørdag 10-15!

Hvorfor er Bethaniagades parkering feks på en lørdag begrænset til tre timer til kl 18 og hvorfor må parkeringspladserne i rådhusets kælder ikke benyttes lørdag og søndag af andre end dem med kort?

Ved samme lejlighed opfordrer jeg til overdækkede cykelholdepladser, lignende det Herning Centeret tilbyder, jeg bor nemlig selv i midtbyen og cykler rundt, så jeg har ikke selv de nævnte problemer, men har kun erfaring fra folk, der besøger Herning.

Jeg efterlyser bedre info til Hernings gæster om muligheder/begrænsninger og så ønsker jeg fuld udnyttelse af de pladser, der er til rådighed!

Ordet er dit