Tip os

Oplæsning og foredrag på Biblioteket i Hammerum

Mandag d 14. november kl. 19 markeres den Nordiske Biblioteksuge på Biblioteket i Hammerum med humoristisk oplæsning efterfulgt af foredraget "Blandt originaler og andet godtfolk" ved journalist Per Hansen - kendt fra TV Midt-Vest.
18. oktober 2011, 10.03

Oplæsning i stearinlysets skær
Aftenen begynder kl. 19.00, hvor der på mange nordiske biblioteker – og også på Biblioteket i Hammerum – læses højt fra den samme tekst i stearinlysets skær. Temaet for den Nordiske Biblioteksuge er i år ”humor”, og årets tekst er fra den svenske forfatter Mikael Niemis bog ”Populærmusik fra Vittula”.

Journalist Per Hansen fortæller om originaler og andet godtfolk
Oplæsningen efterfølges kl. 19.15 af foredrag ved journalist Per Hansen – kendt fra TV/Midt-Vest. ”Blandt originaler og andet godtfolk” er overskriften på Per Hansens foredrag om de gode, gamle originaler. Mennesker, der tør være anderledes og skille sig ud fra mængden. Om mennesker, der er helt sig selv og som hviler i sig selv. Folk, der er med til at sætte livet i perspektiv. Mange gange med præcise og rammende bemærkninger.

Per Hansen har mødt mange af disse mennesker og har skildret dem i en række TV-programmer. I løbet af foredraget møder vi mange af dem, idet der undervejs vises filmklip, og Per Hansen causerer over deres liv. Et foredrag, der kalder på både smilet, grinet og eftertænksomheden.

Billetter købes/reserveres på Biblioteket i Hammerum fra 27.10.11 kl. 11 efter ”først-til-mølle”-princippet og senest d. 10.11.11.

Billetprisen er kr. 60, - (inkl. kaffe/te/boller).

Arrangører er Nutidens Kvinder i Hammerum/Gjellerup, Hammerum-Gjellerup Borgerforening, Foreningen Norden i Herning, Biblioteksrådet og Biblioteket i Hammerum.

Ordet er dit