Tip os

Ny formand i Tjørring IF

14. marts 2017, 12.34

FODBOLD Tjørring IF's fodboldafdeling har fået ny formand. Ved klubbens generalforsamling overtog Kai Nørholm formandskasketten. Kai Nørholm har i de seneste fem år bestridt hvervet som kasserer i klubben.

Den afgående formand, Ole Christensen, fortsætter i bestyrelsen som menigt medlem og som repræsentant for seniorherreafdelingen.

- Vores visioner skal blive til mere end ord. Tjørring IF Fodbold vil og skal være kendt som en klub med plads til alle, hvor fodbolden er i centrum, men hvor vi også tænker på mere og andet end bare fodbold. Kammeratskabet og klublivet skal blomstre, men vi vil samtidig også være en klub med ambitioner om mere end bare Jyllandsserien.

- Kort sagt, skal vi nu til at i gang med at opbygge en ny og mere strømlinet struktur og fundament, siger Kai Nørholm til klubbens hjemmeside.

Ny kasserer i Tjørring IF bliver Eva Sivebæk, som i de seneste seks måneder har fungeret som bogholder. Den øvrige bestyrelse består af næstformand Niels Just Nørregaard, Ole Christensen, Trine Madsen og Kenneth Spring.

Ordet er dit