Tip os
Natklubben Route 60 er i vanskeligheder på grund af ubetalte regninger til de håndværkersmestre, der har renoveret stedet.
Foto: Tom Laursen

Natklub kan ikke betale

Kreditorerne står i kø for at få deres tilgodehavende for udført arbejde på natklubben Route 60 & Heaven
18. maj 2017, 13.55

Den nyistandsatte natklub Route 60 & Heaven er mere eller mindre klar til at kunne byde velkommen til danseglade gæster.

Alligevel holder det nye diskotek i Mindegade fortsat lukket.

Årsagen er en stribe ubetalte regninger, der er efterladt i kølvandet på den storstilede ombygning, som fandt sted sidste år.

Mindst fem håndværksfirmaer og to lokale detailbutikker har store beløb til gode.

Strømmen afbrudt

En af dem er elinstallatør Aksel Sixhøj fra Snejbjerg El, som har lavet en komplet ny el-installation og montering af spotlys.

- Da alle aftaler var blevet brudt, valgte jeg at afbryde strømmen. Arbejdet er næsten færdigt, men jeg udsteder ikke el-attesten til brandmyndighederne, før der bliver betalt nogle penge, siger elinstallatøren.

Manden med gældsposten er Alex Kristensen fra Ikast.

- Det hele kuldsejlede, da min tidligere samarbejdspartner skred fra det hele. Jeg arbejder som en gal på at skaffe en ny investor, siger Alex Kristensen, som ikke selv kan betale regningerne.

Alex Kristensen har lejet bygningen af tidligere restauratør John Kirkegaard, som også er godt og grundigt træt af situationen.

Ordet er dit