Tip os
Mette Hagedorn vikarierer for Ida True Berg, der er gået på barsel.
Foto: Henrik Ole Jensen

Mette Hagedorn er ny Kibæk-vikar

Avisens nye vikar i Kibæk glæder sig til at skrive artikler, der betyder noget for læserne
13. september 2017, 11.22

kibæk Tirsdag 5. september var første arbejdsdag for Mette Hagedorn, der er barselvikar for lokalredaktør Ida True Berg.

Mette Hagedorn er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2015, og hun skal dække Kibæk og omegn det næste år.

Mette Hagedorn har været i praktik på Dagbladet Ringkøbing- Skjern, og det var i praktiktiden, at hendes hjerte begyndte at banke for lokaljournalistikken.

Kaperkusk og kosmopolit

- Som journalist kan jeg godt lide at skrive artikler, der betyder noget for læserne, og det kan både være store og små historier, siger Mette Hagedorn.

Hun vil fysisk sidde på Herning Folkeblads kontor i Vildbjerg.

Udover lokaljournalistikken banker Mette Hagedorns hjerte for heste - især de store af slagsen, der går spændt for en vogn. Gennem studietiden har Mette Hagedorn arbejdet som kaperkusk ved Aarhus Kaperkørsel, der står for hestevognskørslen i Den Gamle By i Aarhus, og det er da også i Østjylland, at hun har sine rødder, sin kæreste og bonusbarnet.

- Jeg er opvokset i Odder, hvor min kæreste bor med sin søn på 11 år, så der kommer jeg rigtig meget, men jeg har boet i København, London, Nyborg, Skjern og nu i Aarhus, men det er i Vestjylland, at jeg har mine journalistiske rødder, og det er skønt at komme tilbage.

Ordet er dit