Tip os
Mandemessen i Aulum vil byde på både krom og råhygge

Masser af gejl på mandemesse

Der er masser af fristelser - især for mænd - når endnu en mandemesse slår dørene op i Aulum
17. marts 2013, 19.43

Den første mandemesse i Aulum var en stor succes. Omkring 600, flest mænd, hyggede sig med biler, motorcykler, whisky og meget mere hos Aulum Bilcenter en dejlig solskinsdag sidste forår.

- Så derfor har vi selvfølgelig besluttet at gentage succesen, siger Lise Poulsen fra Hos Lise, der sammen med Anette Holmberg fra Hårtotten står bag arrangementet. Også Finn Eriksen, Aulum Bil Center, og Carsten Henriksen, Aulum Bogtryk, er med at arrangere messen for egnens mange drengerøve.

Biker-tur og modelbiler

Messen holdes søndag 14 . april, og der bliver endnu mere at se på i år.

- Mange nye har meldt sig som udstillere, så et eller andet må vi have ramt rigtigt, siger Lise Poulsen.

Blandt de nye udstillere er Camping Parken, Herning, tatovøren House of Paint, Aulum-Grove Jagtforening, KOK MC fra Holstebro og modellastbiler.dk fra Roslev.

Der er således lagt op til en hyggelig april-eftermiddag, hvor man kan høre om, hvordan det er gå på jagt, få sig en tatovering, se på campingudstyr, prøve at fjernstyre modellastbiler, smage på whisky, øl og vin, se på motorcykler, rally- og veteranbiler og høre om, hvordan det er tage på biker-rejser.

Fart på frankfurterne

Desuden kan man få sig en øl eller to og stille sulten med et par solide grillpølser.

Det kan dog være en god ide at være hurtig, hvis man skal forsyne sig med Carsten Henriksens populære frankfurtere. Det fandt messeudvalget ud af sidste år:

- Der kom så mange gæster, at vi blev helt snydt for de grillpølser, vi ellers havde glædet os til hele dagen, fortæller Anette Holmberg.

Ordet er dit